Usuń konto i dane
Konto Relivital i powiązane z nim dane możesz usunąć w każdej chwili. Ta strona jest dla wszystkich użytkowników aplikacji, także tych, którzy nie mają jej już na telefonie.
Sposób 1 — w aplikacji
- Otwórz Relivital i wejdź w Ustawienia.
- Dotknij „Usuń konto”. Jeśli używasz aplikacji jako gość, przycisk nazywa się „Usuń moje dane”.
- Potwierdź. Konto i dane zostaną usunięte od razu.
Sposób 2 — e-mailem
Napisz na support@vionele.com z adresu e-mail swojego konta, w temacie wpisz „Usuń moje konto Relivital”. Możemy poprosić o potwierdzenie, że adres należy do Ciebie. Odpowiemy i usuniemy konto tak szybko, jak to możliwe, najpóźniej w ciągu miesiąca.
Co jest usuwane
- Twój profil: imię, e-mail, język, numer telefonu, jeśli go podałaś lub podałeś;
- odpowiedzi z testu, plan, postępy, seria, zamrożenia;
- punkty i ich historia oraz wydane Ci kody promocyjne (kod już wydany może zachować ważność na relivital.pl, ale nie jest już z Tobą powiązany);
- Twoje zgody i wnioski; dane zapisane na telefonie, w tym zdjęcia postępu i poranne oceny.
Co jest przechowywane przez 30 dni
Kopie zapasowe i logi techniczne naszych podwykonawców (np. logi logowania) są przechowywane przez 30 dni po usunięciu, a potem kasowane. Statystyki użycia korzystają z losowego identyfikatora, który po usunięciu nie jest już z Tobą powiązany. W tych 30 dniach dane nie służą do niczego innego. Jeden wyjątek: pseudonimowy zapis, który zapobiega wielokrotnym nagrodom za zaproszenia. Nie zawiera imienia ani e-maila, tylko jednokierunkowe kody liczone z adresu e-mail z tajnym kluczem przechowywanym na naszym serwerze, status, datę i punkty, a także powiązanie z kontem drugiej osoby, dopóki to konto istnieje. Jest przechowywany, dopóki trwa program zaproszeń (zob. Polityka prywatności, „Zapraszanie koleżanki”).
Usunięcia konta nie można cofnąć. Samo odinstalowanie aplikacji nie usuwa konta na naszych serwerach; użyj jednego ze sposobów powyżej.
Szczegóły w Polityce prywatności.